

Tabela wartości odżywczych:
| mniejsza porcja / waga: | 528.8 g |
| wartość odżywcza | 354.9 kcal/1486 kJ |
| normalna porcja / waga: | 703.3 g |
| wartość odżywcza | 472.1kca/1976 kJ |
| wartość odżywcza w 100 g | |
| energia: | 67.1/281 kJ |
| tłuszcze: | 1.2 g |
| węglowodany: | 11.2g |
| błonnik: | 2.1 g |
| białko: | 1.9 g |
| sól: | 0.02 g |
kapusta włoska a’la ryba – składniki:
kapusta włoska, mąka pszenna (w wersji bezglutenowej: kukurydziana, gryczana lub jaglana), woda, przyprawy
ziemniaki- składniki:
ziemniaki, koperek
fasolka szparagowa- składniki:
fasolka szparagowa
surówka z kapusty- składniki:
kapusta, marchew, papryka, koperek, sól, olej, przyprawy
Opis:
Kapusta zapiekana w cieście, niby nic nadzwyczajnego, a jednak. Fascynującym w kuchni roślinnej, jest to, że można wymyślać najdziwniejsze dania z warzyw, których mamy pod dostatkiem i zawsze nas zaskoczą. Kapustę a’la ryba możemy podać z ziemniakami i koperkiem, fasolką szparagową i oczywiście, surówką.


